De Nederlandse dierenartsen zijn met de webshop VoorMijnDier online aanwezig met deskundig advies en veilige en verantwoorde dierenbenodigdheden. Uniek aan VoorMijnDier is de betrokkenheid van de dierenartsen. Het assortiment bestaat uit producten die de gezondheid van het dier ondersteunen, er is op de webshop advies te vinden van échte dierenartsen en -assistenten uit heel Nederland en de klant kan de bestelling bij de dierenartsenpraktijk afhalen. Klanten kunnen aan de hand van dit advies de juiste keuzes maken voor hun huisdier en voor de dierenartsenpraktijk is dit een extra stukje service én een manier om buiten de praktijk deel te blijven van de gezondheid van het dier. Lees hieronder meer of ga direct voor meer informatie naar www.ikbenvoormijndier.nl.

Op internet is er inmiddels enorm veel aanbod voor de dierenbezitter. De klant wil graag het beste voor zijn of haar huisdier. Daarom maakt onze webshop het de dierenbezitter voortaan gemakkelijk door diverse producten, die voorheen niet bij de dierenarts verkrijgbaar waren, via de webshop bestelbaar te maken. Daarnaast zijn uiteraard de bekende dierenartsproducten zoals speciale voedingen, diëten, vlooien- en ontwormingsmiddelen ook te verkrijgen. Een groot aanbod tegen scherpe prijzen omdat de dierenartsen met VoorMijnDier de krachten bundelen.

Voordelen voor uw praktijk

De bestellingen worden aan huis bezorgd of kunnen opgehaald worden bij de dierenartsenpraktijk. Wanneer de dierenbezitter de bestelling ophaalt bij de praktijk, betalen ze geen bezorgkosten en heeft de praktijk weer een contactmoment met de diereigenaar. Hiernaast wordt het voor de praktijk mogelijk een ruim assortiment aan te bieden met een webshop die centraal onderhouden wordt en als merk in de markt herkend gaat worden. De webshop gaat zorgen voor extra binding met bestaande klanten en zal ook nieuwe klanten trekken. Hier bewijst zich het nut van een coöperatie voor de individuele leden.

Aanvullend gebruiken wij diverse tools om er voor te zorgen dat uw patiënt ook weer terugkeert naar uw praktijk voor controles. Dit doen wij bijvoorbeeld samen met Hill’s Pet Nutrition.

Redenen om mee te doen:

  • De webshop is een verlengstuk van de service in de praktijk.
  • Een groot assortiment aanbieden zonder voorraadrisico’s.
  • Een aanbod van veilige en verantwoorde producten.
  • Meer autoriteit en aandacht voor de dierenarts.
  • Minder tijd kwijt aan voorraadbeheer en marketing.
  • Versterken van de klantrelatie met de praktijk als afhaalpunt.
  • Over een aantal jaren vinden bijna alle aankopen online plaats,
    met VoorMijnDier blijft uw praktijk hier deel van.

Historie VoorMijnDier

De webshop van de dierenartsenpraktijken en coöperatie is al sinds 4 oktober 2014 live. Bij de livegang van de webshop droeg deze de naam Doc&Booff. Met Doc&Booff is een sterke basis opgebouwd met ruim 400 aangesloten dierenartsenpraktijken, een groot aantal vaste klanten en goede afspraken met leveranciers.

Vanaf 1 januari 2018 is de webshop van de dierenartsenpraktijk verder gegaan onder de naam VoorMijnDier. Een vernieuwde webshop met een passende naam en website die goed werkt op computer, tablet en mobiel.