Regel uw personeelszaken met Dactari Checkit

Gaat één van uw praktijkmedewerkers binnenkort met verlof?  Wilt u een werknemer op de juiste wijze aanspreken op verzuim? Én wilt u ook een lager verzuim en verloop percentage bereiken? Dactari heeft een samenwerking gevonden en brengt een online tool welke is ontwikkeld om u als praktijkeigenaar te ondersteunen bij HR-vraagstukken. Met deze online tool; Checkit heeft u op ieder moment van de dag toegang tot actuele en diepgaande kennis op het gebied van personeelszaken en management. Een kennisbank met niet alleen een stappenplan per onderwerp, maar ook de benodigde documentatie om iedere situatie op een juiste wijze op te pakken.

Bekijk de video en zie direct hoe Checkit werkt. 

 

Wilt u ook geen hoge tarieven betalen voor consultants of advocaten en wilt u meer tijd overhouden om u te kunnen richten op uw praktijk en patiënten? Met deze online tool vindt u alles op één plek en bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Wat kunt u hier vinden: 

  • Een stappenplan per onderwerp
  • Praktijkvoorbeelden
  • Voorbeelddocumenten
  • Checklists
  • Videos en Infographics

Door u te abonneren krijgt u toegang tot alle informatie die u nodig heeft bij het regelen van uw personeelszaken. Hiernaast mag u als abonnee twee keer per jaar kosteloos een kwestie voorleggen aan de Juridische advieslijn. Meld u nu aan voor een jaarabonnement door het onderstaande formulier in te vullen.

 

Meld u nu aan voor Dactari Checkit:

  • Praktijkgegevens