Bereid uw praktijk voor op de nieuwe privacywet

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Vanaf dat moment mag uw praktijk niet zomaar allerlei persoonsgegevens verzamelen en verwerken. Als coöperatie willen wij ervoor zorgen dat uw praktijk klaar is voor de nieuwe privacywet. Heeft u hier nog geen actie op ondernomen en wilt u graag een concreet stappenplan om hier op efficiënte wijze mee aan de slag te gaan? Neem dan deel aan onze workshop AVG in de dierenartsenpraktijk.

Workshop AVG in de dierenartsenpraktijk

De snelste manier om uw praktijk AVG-klaar te maken. Met behulp van templates en het brancherapport schrijft u in drie dagdelen, onder begeleiding van een ervaren specialist, uw eigen AVG-rapportage. Wanneer u alle stappen van de workshop doorloopt, is uw praktijk klaar voor de nieuwe privacywetgeving.

Er is op het moment nog geen datum gekozen voor de komende workshop. Zodra we weer een aantal aanmeldingen binnen hebben, zal er in overleg met de deelnemers een datum worden gekozen waarop de workshop zal plaatsvinden.

Prijs: € 825,- (excl. BTW)
Deelnemers: maximaal 10 deelnemers

Let op: u kunt bovenstaande diensten enkel afnemen wanneer er minstens één medewerker lid is van Dactari. Is er binnen uw praktijk niemand lid van de coöperatie, maar is er interesse in één van de diensten? Neem dan contact met ons op via info@dactari.nl. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en worden vooraf gefactureerd.

"Ik dacht alles alleen te kunnen oplossen, maar zonder deze workshop was dat nooit gelukt!"

Jan Willem Baljet

Dierenarts Dierenkliniek Kenaupark

Aanmeldformulier Workshop AVG