Coöperatie, Nascholing | 30 mei 2018

Workshop AVG in de dierenartsenpraktijk

Wat houdt de nieuwe Europese AVG/GDPR privacy verordening in en wat moet u als dierenarts doen om te voldoen aan de regels? Antwoorden op deze vragen en meer worden besproken in deze praktische workshop van 3 dagdelen. De sessie wordt verzorgd door een ervaren adviseur/trainer en zal u de handvatten bieden om binnen uw eigen praktijk aan de slag te gaan met de implementatie van de nieuwe regelgeving. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen die voor uw praktijk/ situatie van belang zijn waarbij u ook zult leren van de antwoorden van andere deelnemers.

Opzet workshop

Voorafgaand aan de workshop ontvangt u een vragenlijst. Met behulp van deze vragenlijst kunt u zich voorbereiden op de workshop. Deze voorbereiding is noodzakelijk om de workshop voor u effectief te laten zijn.

In dagdeel 1 gaat u aan de slag met het opstellen van een AVG-compliant document voor uw eigen praktijk. De verschillende inzichten kunt u verwerken in uw eigen document.

Dagdeel 2 staat in het teken van het verwerkingen register. Een template wordt uiteraard aangeleverd en we gaan gezamenlijk de velden bespreken en invullen. Afhankelijk van het aantal softwaresystemen die u binnen de praktijk gebruikt, kunnen we het register compleet maken. Naast het verwerkingenregister besteden we aandacht aan de verwerkingsovereenkomst.

Alle informatie en materialen verzameld tijdens de workshop neemt u mee terug naar de praktijk waar ze verder worden uitgewerkt.

Dagdeel 3 heeft de vorm van een IOD-bijeenkomst (intercollegiaal overleg). Onder begeleiding van een deskundige worden de problemen waar u nog tegen aanloopt behandeld en is er een mogelijkheid om van elkaar te leren. Dit dagdeel wordt gepland in overleg met de deelnemers.

Locatie en kosten

Datum: 30 mei 2018 (3e dagdeel wordt gepland in overleg met de deelnemers)
Tijd: 9.30 tot 17.30 uur
Locatie: I Figure, Landjuweel 7, 3905 PE Veenendaal
Kosten workshop: € 825,- excl. BTW

Inbegrepen in de kosten: Dactari AVG brancherapport, workshop 3 dagdelen, USB-stick met templates.
Laat het ons weten wanneer u het brancherapport al heeft afgenomen. Het aankoopbedrag hiervan wordt dan in mindering gebracht op de kosten van de workshop.

U kunt enkel deelnemen aan de workshop wanneer er minstens één medewerker binnen de praktijk lid is van Dactari Dierenartsencoöperatie. Is er binnen uw praktijk niemand lid van de coöperatie, maar is er interesse in het volgen van de workshop? Neem dan contact op via info@dactari.nl.

Schrijf u direct in voor de Workshop

Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen aan deze workshop. Schrijf u dus direct in! Na inschrijving ontvangt u een voorbereidende vragenlijst.