Coöperatie, Nascholing | 11 april 2018

Op het VPM congres (VJD pre-conference day) met als thema “Waar ligt uw belang(stelling)?” verzorgt Dactari een tweetal workshops met als titel “De Weg Naar Betrokken Medewerkers”.

Na het succes van het eerste managementcongres in 2016, verheugt de VPM zich op een nieuw en fantastisch congres met als thema ” Waar ligt uw belang(stelling)?”. Het managementcongres waarin deelnemers getriggerd worden stelling te nemen in wereld-, praktijk- en persoonlijke belangen.

Het zal gaan over grote maatschappelijke belangen, over diverse belangen in de dynamische diergeneeskundewereld van vandaag de dag, maar ook met aandacht voor de individuele belangen van u als praktijkmanager. Het zal plaatsvinden als pre-conference day van de Voorjaarsdagen 2018 en het belooft een dag te worden vol met inspirerende sprekers, workshops en er is veel tijd om te netwerken.

Spreker Bram Bakker zal ons meer leren over stressmanagement, Helene Oosterhuis gaat het hebben over succesvol jezelf zijn en we eindigen met een lezing van René Boenders over de visie van de toekomstige generatie Z. En natuurlijk wordt deze mooie en leerzame dag afgesloten dag af met een borrel.

Praktijkmanagers kunnen zich aanmelden via de website van de Voorjaarsdagen.

Locatie

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag