Coöperatie | 16 september 2018

Veterinaire Oldtimer Rit 2018 Henry Schein

Heeft u een passie voor oldtimers en bent u gelieerd aan de veterinaire sector? Neem dan deel aan de Veterinaire Oldtimer Rit 2018. Deze rit werd de afgelopen 10 jaar georganiseerd door dierenartsen Anton Fennema en Harry Brasker. Er is hierbij ieder jaar een mooie rit met prijsvraag uitgezet waarbij deelnemers onderweg lastige, maar vooral leuke vragen kregen.

Vanaf dit jaar hebben organisatoren Anton en Harry het organisatiestokje doorgegeven aan Wim Kuik. De Veterinaire Oldtimer Rit staat dit jaar gepland op zondag 16 september 2018 en vindt plaats in het mooie Brabantse landschap.

Bent u dierenarts of op een andere wijze gelieerd aan de veterinaire sector? Dan kunt u deelnemen aan de Veterinaire Oldtimer Rit 2018 met een auto of motor die ouder is dan 15 jaar. Om de juiste route te kunnen rijden en omdat er tijdens de rit ook een aantal vragen beantwoord moeten worden, is het van belang om een oplettende passagier naast u te hebben.

De Veterinaire Oldtimer Rit wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door DixFortuin, Dactari Dierenartsencoöperatie en scil animal care.

 

Kosten en aanmelden

Deelnamekosten:  €37,50 p.p. Dit is inclusief koffie/thee/broodje bij de start, alsmede een hapje/drankje en diner tijdens de prijsuitreiking.
Aanmelden: meld u vóór 1 september 2018 aan via de website van Henry Schein.

Aanmelden