Scholing | 24 november 2021

Training: Mentale veerkracht

Iedereen heeft stress en soms tegenslagen. Is dat erg? Niet als het gezonde stress is. Stress zorgt ervoor dat we alert zijn. Het helpt ons te focussen. Stress wordt ongezond als we ‘te lang aan blijven staan’. Ook tegenslag hoort er soms bij. Het is vooral zaak om te kijken hoe je weer op veert na een moment van periodes met stress en tegenslag. Veerkracht is trainbaar.

In deze training leer je wat je kunt doen om effectief met stress en tegenslagen om te gaan. Zo kun je productief werken zonder dat het ten koste gaat van je gezondheid. Deelnemers vullen eerst een korte online bewustwordingstest in. Daarna volgt een training van 3 uur. Na de training krijgen de deelnemers indien gewenst nog een jaar remindermails om de persoonlijke acties vol te houden. 

Thema’s:
Werkdruk, stress, tegenslag, mentaal herstel, energie, persoonlijke effectiviteit, coping, performance verbetering, burn-out klachten. 

  • Training: 3 uur. 
  • Groepsgrootte: maximaal 15 deelnemers per training. 
  • Datum: 24 november 2021
  • Tijd: 14:00-17:00
  • Locatie: Cuijk.

Deze training is speciaal georganiseerd voor de leden van Dactari. Ben je lid? Schrijf je dan snel in! Nog geen lid? Meld je dan kosteloos aan. Klik hier om lid te worden.

Deze training/webinar wordt gegeven door LIJV, dé Lekker In Je Vel-experts. LIJV traint en coacht werknemers om gezond(er) te werken, prestaties duurzaam te verbeteren, verzuim te voorkomen óf om snel weer aan de slag te gaan. Zitten medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek – letterlijk en figuurlijk.
https://lijv.nl/