Coöperatie | 13 juni 2018

Jaarlijkse Dactari Wielerdag: 13 juni 2018 – inschrijving is gesloten!

De 33e editie van de Wielerdag, georganiseerd door Dactari en Henry Schein, zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 13 juni te Utrecht. De organisatie van deze editie draait alweer op volle toeren om hier een fantastische dag van te maken.

Georganiseerd door Ruud Pronk en Harm Stokman (Dierenartsenpraktijk Krommerijnstreek) zal tijdens deze wielertocht de omgeving van de stad Utrecht verkend worden. Voor veel fietsers onder jullie zullen de routes weinig geheimen kennen, maar zal de herkenning des te meer een feest zijn.  Zowel de toer(race)fietsers als de recreanten kunnen rekenen op een mooi parcours, over dijken, door bossen, langs weilanden, plassen en velden. Voor de toerfietsers is een route samengesteld met flinke uitdagingen en is de lengte van de fietstocht dusdanig dat menig conditie op de proef zal worden gesteld. Voor de recreanten is ook een leuk programma samengesteld zodat de omgeving ten westen van Utrecht ook zeer bekend terrein zal gaan worden.

Vorig jaar is de toertocht voor het eerst op een andere manier georganiseerd en we hebben vernomen dat dit goed is bevallen. Om deze reden zal er ook dit jaar worden gefietst in verschillende groepen met verschillende snelheden.

Datum: 13 juni 2018
Locatie: Werkhoven
Tijd: van 8.30 uur tot 20.00 uur.
Start: 9.30 uur vertrekt de eerste groep toerfietsers

Inschrijving Wielerdag 13 juni 2018 is gesloten

Het is niet meer mogelijk om u in te schrijven voor de Wielerdag welke plaatsvindt op 13 juni 2018.