Coöperatie | 2 november 2019

Bier & Pizza – special edition

Ter afsluiting van de Najaarsdag op 2 november 2019 organiseert Dactari, in samenwerking met de KNMvD, een Bier & Pizza – special edition. Het doel van deze borrel is om dierenartsen met elkaar in contact te brengen en in discussie te gaan over thema’s die spelen in de beroepsgroep. Laagdrempelig, gezellig en zonder verplichtingen. Onder het genot van een pizza en een biertje wisselt u ervaringen uit met andere dierenartsen van pas afgestudeerd tot gepensioneerd, iedere veterinair is welkom! Deze Bier & Pizza – special edition vindt plaats in Houten, De Molen 77, vanaf 17.00 uur staat het bier koud.

Lijkt dit u wat? Geef u dan op door onderstaand aanmeldformulier in te vullen, zodat we een inschatting kunnen maken van de hoeveelheid bier en pizza’s die geregeld moeten worden.

Last minute aanschuiven of toch iemand meenemen? Geen probleem. Zet dit bericht ook gerust door naar dierenartsen waarvan u denkt dat ze wellicht ook willen deelnemen. Ze zijn van harte welkom tijdens deze borrel.

Bent u lid van de KNMvD en wilt u de hele dag bijwonen? Geef u dan op via https://www.knmvd.nl/agenda/najaarsdag-2019/inschrijven/