Coöperatie | 18 september 2018

Ontmoet collega’s uit de regio op de Bier & pizza avond

Op 18 september 2018 organiseren we in Harmelen een regionale netwerkavond voor dierenartsen, zowel “jong” als “oud”. Het doel van deze avonden is om dierenartsen in contact te brengen met elkaar en meer ervaren collega’s uit de regio. Laagdrempelig, gezellig en zonder verplichtingen.

 

Onder het genot van een pizza en een biertje/wijntje/frisje wisselt u ervaringen uit met andere dierenartsen:
  • Hoe zorg ik ervoor dat die lastige klant me niet buiten werktijd bezighoudt?
  • Hoe creëer ik een goede balans tussen werk en privé?
  • Hoe laat ik me niet uit het veld slaan als ik een fout heb gemaakt?

Tijdens deze avond zijn er twee kartrekkers aanwezig: Melchior de Bruin en Rolf Been. Deze kartrekkers zwengelen de gesprekken aan, stellen de locatie beschikbaar en staan garant voor gezelligheid. Vanuit Dactari zijn Janneke ten Hoeve en Danse Sonneveld aanwezig voor de verdere organisatie.

Deelname aan deze avond is gratis, ook de pizza en drankjes worden betaald door Dactari! 

Wilt u deelnemen aan deze avond? Vul hieronder het aanmeldformulier in of geef u op door een e-mail te sturen naar janneke@dactari.nl ovv uw naam en regio. Last minute aanschuiven of toch iemand meenemen? Geen probleem. Zet deze e-mail ook gerust door aan dierenartsen waarvan u denkt dat ze wellicht ook willen deelnemen. Ze zijn van harte welkom tijdens één van deze avonden.

Als u aan het einde van de avond met één nieuw telefoonnummer, een lach op het gezicht en een gevulde buik naar huis gaat is de avond wat ons betreft geslaagd.

Regio Midden: dinsdag 18 september 2018
Tijd: 18.30 uur
Locatie: Diergezondheidscentrum de Limes, Harmelen
Kartrekkers: Melchior de Bruin & Rolf Been

Meld u aan voor de Bier & pizza avond op 18 september

Laat ons weten of u erbij bent op 18 september zodat we een inschatting kunnen maken van de hoeveelheid bier en pizza’s die geregeld moeten worden.

 

Bent u niet beschikbaar op 18 september of bent u woonachtig/werkzaam in een andere regio? Kijk in onze agenda op welke data de andere Bier & pizza avonden plaatsvinden.